KANIT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
%90 Müslümanlar dolandırcı < bunu açıklarmısınız nası ulaştınız bu bilgiye ? Nası bir kanı bu ya ?
biraz yabancı sektör ile ilgilenseydiniz ne demek istediğimi anlardınız.

hocam 98den beri bu işin içindeyim bu böyledir, gidin facebooka bakın büyük sayfaların yüzde 90ı pakistanlıların elinde.bununla ilgili dolandırıcılık olayları da doğru oranda artıyor.

adamlar pakistanda xx dolara asgari ücret calısıyor. netleri hızlı, napıyorlar internet sektörüne giriyorlar, iyisi de kötüsü de

cocuk tanıyorum pakistanda yaşıyor. elinde 132 tane facebook sayfası var, hepsine her gün 5 dakika ara ile manuel post atıyor.wc, yemek yiyor dışarı cıkmıyor 3 saat uyuyor sürekli postta. neden atmasın ?aylık xx dolara calısmak yerine, iyi adamı da kötü adamı da netten calısmayı , facebook sayfa kasmayı tercih ediyor.

netteki dolandırıcılık olaylarının yüzde 90ının müslümanlar yapıyor dememdeki sebep, pazarın yüzde 90ının yine müslümanlarda olmasıdır. bir kasıt aramadım. müslümanlık diğer dinlere göre her türlü üstündür.

işte konuyu bu denli duygusallığa çektiğimiz için gelişemiyoruz.konulara tarafsız bakarsanız herşeyi daya yapıcı planlayabiliriz. bu konu için demiyorum genel konusuyorum.
neyse mod arkadaslar konuyu kitlerse sevinirim