Güncelleme: SPK bir takım kuralları değiştirdiği için, minimum hesabınızda 7000 usd olmalı

Merhaba Arkadaşlar arkadaşımın yazdığı kendi hesabımda aktif olarak çalışan
13 ekimde başlattığımız Expert Advisor (Forex bilmeyenler için yazılımın alış satış yapması sizin yerinize) 6 haftada 2300 USD net kar aldı.

Ben şimdiye kadar birçok EA gördüm ve denedim kazandım kaybettim bunun gibi stabil şekilde (günlük en az 50 dolar) kazandıran EA görmedim.

Başkalarına kazandırmak ve başkalarının kazancından bende kazanmak için EA yı ücreti karşılığında kiralamak istedik.

Şartlar şu şekilde olacak, Haftalık 100 dolar alacağız sizden (eğer 200 usdden az kazanırsanız 50 doları iade edilcek) kazancınız sizin olacak.

Bu EAnın çalışması için minimum 5000 dolar teminatı olan hesap gerekli EA dışında manuel işlem atmamalısınız. spreadleri düşük sunucu sorunları olmayan bir firmada olmalı hesabınızın. (Benim hesabım investaz de idi sunucu problemlerinden bugün ikon menkule aktardım.)

Bu EA kendi hesabımda çalışıyor zarar etmeye başladığı anda durdurulur. Yani zarar etmekten korkmayın sürekli kontrol ediliyor olacak. Forex piyasalarında hiç bir yazılımın hiç bir sinyalin zarar etmeme garantisini kimse veremez bende vermiyorum.

iletişime geçmek isteyen arkadaşlar pm atınız.

Forum üyeliği olmayanlar için iletişim mail adresi:
fxekip@gmail.com

13 ekim 23 kasım tarihleri arası kazanç

aşağıdaki linkten statement ı htm formatında indirip görüntüleyebilirsiniz.

https://drive.google.com/folderview?...TA&usp=sharing

ilgilenen arkadaşlar ulaşsın investor şifre verebilirim terminalden inceleyebilirsiniz işlemleri.

bu işi yazılımla yapmanın en güzel yanı, psikolojik baskı altında değilsiniz herşeyi yazılım yapıyor kimi sabah uyanacaksınız yazılım 50 dolar kazanmış bile siz sadece ne kadar kazandığınıza bakacaksınız.

forex bilmeyen arkadaşlar yatırım yapmak isteyenler bundan herkes faydalabilir uzman olmanıza gerek yok herşeyi yazılım yapıyor.

23-kasım 14 ocak arası toplam kazanç ve özet:

iletişim için özel mesaj atın lütfen.

Günlük sonuçları konu içinde mesaj olarak atacağım konuyu takip ediniz.

Flood etmemek için bundan böyle ilk mesajı güncelliyeceğim