Müslümanlıkla ne alakası var? ''Facebook sayfamı satıyordum parayı attım adam engelledı'' de olayı anlatmaya yeterken, bunun burda yazılmasının anlamı ne?
Mod olarak konuya çözüm amaçlı yardım sağladıgınız için teşekkürler
Direk müslüman yazmadım, amerikada yaşayan müslüman yazdım.Ben de müslümanım.Bunu yazarken de paypalın amerika tabanlı bir şirket olduğunu ve herkesin bildiği üzere internetteki dolandırıcılık olaylarını yapan insanların yüzde 90'ının müslüman olduğunu hepimiz biliyoruz.Gelen arapça mailler vs vs.
Müslüman olmasını belirtmemin sebebi ise, paypalın bu nette geçen olayların yüzde 90ının müslümanların yapmasından dolayı olası taraf konusunda nasıl bir yol izleyeceğini forumdakilerden yorum olarak beklememdi.Bir mod olarak neden bu kadar alınganlık yaptınız bilmiyorum,
dini duygusallıktan bir yana forumda yabancı biri tarafından 3000 tl madur edilmiş birine yardım etmeniz gerekiyor mod olarak. Belirttiğim gibi ben de müslümanım ama şu an konumuz bu değil.Keşke konunun çözümü ile alakalı yapıcı yorumlar yazsaydınız.
Benim orda 4 ayda biriktirdiğim bin dolarım gitmiş sizin taktığınız konuya bakın.
Bu arada parayı aldım arkadaşlar.Paypal beni haklı buldu.Destek olanlara teşekkürler.