Arkadaşlar merhaba kafamda bir projem var ve onu hayata gecirmek için öncelikle ön araştırma yapmak istedim istedigim özellikler şu sekilde.
Bayan agirlikli bir mobil site düşünüyorum üyelikli profil sayfalı begenmeler puanlar aditörler rozet atamaları gibi özellikler yani kisacası birsey sorulacak insanlarda ona yorum yapacaklar ayni forum sistemi gibi fakat biraz böyle göze hoş gelen insanları kendine baglayıcı birşey olmasını istiyorum misal elimde birtane sistem var fakat ruby ile kodlanmış görsel olarakta göze hoş degil tema yapımıda çok zor ruby de fazla döküman olmadıgından ruby üzerine yogunlaşmak istemedim açıkcasi php de yaptırmak istiyorum kullandıgım sistem şuan bu
http://meta.discourse.org benim sitem degil tabiki bu ama yazılım olarak aynısı olsa olur profil di oydu buydu falan ama mobil agırlıklı oldugundan yapacak arkadaşın biraz göz zevkine ve becerisine yaratılıcıgına kalmış ortaya nasıl birşey çıkacagı insanarı baglamak benim maksatım eskiden sohbet sitelerinde op olayı falan vardı burdada ona bir yetki verip bagımlı hale getirmek tabiki maksatım asla kötüde degil bunu kimse yanlışda anlamasın ortalama böyle bir script tasarım yazılım falan bana nekadar tutar?
1.psd cizilecek ve css dökülecek.
2.php yazılacak.