@Toredo;
@UfLee; ikiniz de güzel hitlere sahip site sahiplerisiniz. Burada doğru yolu bulmak adına bilgi alışverişi yapıyoruz. İsteyen istediği kadar site açar, kimseyi ilgilendirmez. Adsense de bende çok ciddi rakamlar kaybettim, önemli olan burada sizin her birinizin 20-30 sitesi olması değil. 10 liralık windows vps + domain ve hosting alıp sunucu açanlar adsense yerleştirenler o kadar çok ki, saymaya kalksanız matematiğiniz tırtlar. Ayrıca bir bilgide ben paylaşayım. Adsense hesapları banlanmadan önce herşey yolunda giderken, bazı Türk vatandaşlar sağolsun bütün siteleri şikayet edince bir yandanda böyle bir durum yaşanmış oldu. Yüksek hite sahip bir agario site sahibinin özellikle şikayet ettiğinin kanıtı konuşma kaydı olarak bende mevcut, ismi de bende kalsın. En sonunda o da darbeyi yediğinde bir daha ne ses etti, ne de selam verdi.
ya tartışmıyorum cidden çok üzüldüm arkadaş beni yanlış tanımış bilmiorum artık ben 21 yaşımda bilgisayara oturdum yazı yazmayı ögrenemedim daha, yazılarımdanda farkına varırsınız ben kaynakcı cıragıyım bu işleri ogrendim ben paranın nekadar zor kazannıldıgını iyi bilenlerden biriyim siz okullarda okurken sizin yaşlarınzıda ben kaynak yapaken elim gözüm yuzum yanıyordu burada birilerinin ekmegile oynamış gibi ifşa edilmek zoruma gitti bu arkadaşın benden 2 ci postunda özürdilemesini isterdim neyse sıkıntı yok.
+ modaratorde bişeyler açıklamış aklındakileri silmeni isterim
ve ben şikayet edildiğmizide ilk defa senden duyuyorum ben googlenin sıraya dizip herkesi banladığını düşünmüştüm bu bilgi içinde saol