Kardeşim boşuna stres yapma. Seni şikayet etme gibi bir niyetim elbette ki yok! O karakterde birisi olsam düşüncemi burada açıkça yazmam, kalleşçe arkadan vururum.

Beni agario sektöründe bir çok kişi tanıyor. Benim bağcı ile işim olmaz, ben kendi üzümüme bakarım.

Kim ne yaparsa kendine yapar. Burada bir konu tartışılıyor bende düşüncemi beyan ediyorum.

Biraz daha açayım öyleyse;
A) Senden sürekli petridish sitesini benzersiz tasarımla ilgili örnek verdiğini herkes gördü. Bakıyorum senin sitelerin petridish kopyası. Şuan bazı farklar olabilir ama ana temahülde benzer, kopya site.
B) Bu ban konusunun başından beri daha nasıl yazıldığını dahi bilmeden popuk popuk popuk diye söylendin durdun. Evet popup uygulamasını ilk ben yaptım ve agario sitelerinin (Türk versiyonları özellikle) yüzde sekseni kopyaladı ve ilk popup politikası nedeniyle benim hesabım kapatıldı. Ve dolayısıyla senden şüphemi burada açıkça dile getiriyorum. Eğer sen yaptıysan günahı senin, değilsen de benim olsun.
C) Ben daha fazla olduğuna inanıyorum ama sen açıkça 8 tane var demişsin. Spamın kralını yapmışsın. Başka söze gerek varmı. Benim alan adım 06.06.2015 kayıtlı sanıyormusun sadece bu ismi kaydettiğimi. Tam keyword alan adları bende bir sürü var ama helaliyle çocuklarıma ekmek yediriyorum ve tek site aktif. Diğer alan adlarını yavaş yavaş yakın tanıdıklarıma öncülük ederek hediye ediyorum. Spam bana göre değil. Sektörü çöp edenlerden birisi sensin, hayat verenlerden biride benim.

Bu konu hakkında son sözlerimi yazdım. Daha fazla açıklama yapmaya gerek duymuyorum.

Şikayet edeceksen buyur et, moderatör arkadaşlar benim mesajlarım da sakınca görürse gerekli cezayı verirler.