Bir kişi kalkıp 20 30 50 site açarsa olacağı buydu.
Burada bas bas bağıran herkese bir yorumu bulunan UfLee nickli arkadaş bile saman altından su yürütenlerden, 20+ agar sitesi var galiba. Ve bir çok kişiyide şikayet ettiği düşüncesindeyim.
Benim sitem agar.io dan sonraki 2. site. O kadar çok kopyalandım, saldırı aldım ama adsense şikayet panelinin adresi tarayıcılarımda 1 kez bile belleğe alınmadı.
Kim ne derse desin, bu kadar spam site yapan kişiler, kesinlikle diğer siteleri şikayet etmiştir. Başka açıklaması yok!
bilader senin kafanmı iyi? ya bu yorumu sil yada repor ederim bana bak ben 2 cocuk babasıyım kımsenın ekmegiylede işim olmaz alalen buarda iftira atamasın bana oldumu kardeşim
bu konuyuda chat sitesinde bir arkadaşım var o söyledi diken diken oldu tuylerim siz banlandıysanız bende banlandım adamın canını sıkmayın.
+ bu dakıkadan sonra sitelerime en ufak birşey olursa senden bilecegimi bil
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:31:13 -->-> Daha önceki mesaj 23:17:18 --
bilader senin kafanmı iyi? ya bu yorumu sil yada repor ederim bana bak ben 2 cocuk babasıyım kımsenın ekmegiylede işim olmaz alalen buarda iftira atamasın bana oldumu kardeşim
bu konuyuda chat sitesinde bir arkadaşım var o söyledi diken diken oldu tuylerim siz banlandıysanız bende banlandım adamın canını sıkmayın.
+ bu dakıkadan sonra sitelerime en ufak birşey olursa senden bilecegimi bil
şurda 2 kelime edicem kendime durup dururken düşman edinmek istemiyorum, hayır okadar çoluk çocuk var bu sektörde neden onlar dururken benden şüpelenme duygusuna kapıldın anlamış degilim hayrola arkadaş zoruna giden bişeymi var açık açık burada allalen beni sölemişsin bunun bir açıklamasınıda yap evet 8 sitem var kımsenın sitesini kopyalamadım, + kopyalandım, şuan benim sitelerimde olan bazı şeyler kımsede,de yok