50 lira sermaye ile bile 1 sene de neler kazanılmaz. Önemli olan nasıl bir site yaptığınızdır bence.
Katılıyorum , arkadaşın tespiti çok doğru, nasıl bir site yapacağınız en önemli karar zaten.
Sektör belirlemeniz lazım, örnek verecek olursak A sektörü 2k hite, günlük 15-20 tl kazanırken, B sektörü aynı hite günlük 50-60 yada fazlası kazanabilir. Bu tamamen örnektir.
Yazı yazmak ile iş bitmiyor, hele ki yazı konusunda deneyimsiz, sadece paramı alayımda gerisi boş diyeni biri ile çalışırsanız isterseniz 6000 bin yazınız olsun fark etmeyecektir.
İşin birde seo kısmı var, deneyim lazım biraz, karşılaşabileceğiniz bir çok farklı sorun çıkacaktır ve doğru müdahaleyi zamanında yapmalısınız.
Para odaklı başlarsanız başarı şansınız biraz zor, hele de ayda şu kadar kazanacağım derseniz o kesinlikle olmaz emin olun. Ben uzun yıllardır bu işteyim inanın yarın ne olacağını kestiremiyorum, adsense söz konusu ise hiç bir şey kesin olamaz.
0 dan bir siteye başlamak zordur, temiz yoldur ama zordur. 0'dan bir site büyütmek tıpkı çocuk büyütmek gibi, örnek biraz garip gelebilir ama inanın böyle.
Belirlediğiniz yada tecrübe sahibi olduğunuz bir sektör var ise , ve ben bu işte kesin başarılı olurum ve ziyaretçi kitlemi oluşturabilirim diyorsanız yeni siteye başlayın derim. Ama 6 ayda bahsettiğiniz geliri görmek biraz zor olacaktır.
İyi çalışmalar.