adanali01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
prim derken anlamdım ? odul felan mi

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:30:56 -->-> Daha önceki mesaj 18:25:56 --

prim derken anlamdım ? odul felan mi

Pm iletin severek yardım edeyim efendim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:14:40 -->-> Daha önceki mesaj 21:12:09 --

YUZAKI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam prim konusunu banada pm atabilirmisiniz.
pm gönderiyorum
saygılar.
Dönüş sağlandı.

LaCReMeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir sayfanin admininin hesabi kapatildi, sadece bir editor olarak erisimimiz var. Admin olarak yetkili kimse yok. Bu sayfayi nasil admin olarak alabiliriz?
kapanan hesabınızı acalim pm atın

mavisafak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hoşgeldiniz, prim olayını ben de öğrenmek istiyorum tşekkür ederim

Bir de şu olayı öğrenmek istiyorum:
pm atın anlatayim

ForzaAltay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kac kisi resmi olmayan komedi sayfasini onaylatiyor mavi tik yaptiriyor.

Bunun formulu nedir bilginiz varmi?

Belirli bir formülü bulunmuyor.

Facebook'a kalmış birazda.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:16:18 -->-> Daha önceki mesaj 21:14:40 --

CeoAli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alternatif Çözüm Şu Linkten https://www.facebook.com/business/contact-us Tekrar Tekrar isim değişikliği talebinde bulunuyorsunuz halen izin verilmiyor ise başvuruları mobilden atıyorsunuz alternatif yöntem ise dilediginiz sayfa adı ile bir sayfa açıp biraz büyütüp veya ikisinin ortasında benzer isimle , direk birleştirme talebi atıyorsunuz. 1. yöntemde red yerseniz itiraz edin açıklayıcı bilgiler gönderin probleminiz hallolur.
Engel veya kısıtlamalardan dolayi isim değişikliği sağlamayan sayfalar değişemez bu karar facebook tarafından nihaidir ve bu dedikleriniz sürekli yapılırsa kalıcı kısıtlanma getirilir. Daha kötü olur.