t0praK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Guzel.net.tr
Emre43 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Guzel.net.tr 3 senedir kullanıyorum ticket attığımı hiç sanmıyorum her şey tıkırında gıdıyor tavsiye
misal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Guzel.net.tr
Cavro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
türkiyede icann ile bağlantılı çalışan firma var mı bilmiyorum.Bu yazdığınız firmaların yöneticileri heralde burada vardır. Yani kişi bazlı şirkettir diye tahmin ediyorum. Godaddy ile türkiyedeki firmaları bir tutmamalısınız.
1and1 den uzak durun.
Godaddy de iyi değil hocam. 1and1 de de var domainler bi sıkıntım yok ama.

Ofisimo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İki firma arasında tercih yapılacaksa güzel.net.tr yi tavsiye ederim 4 yıldır çalışıyorum. Ödeme yapmanın haricinde müşteri Paneline girmiyorum yani 0 sıkıntı.
robben678 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hosting konusunda şu ana kadar çalıştığım en iyi firma; Guzel.net.tr 'dir. Hizmetleri ve destekleri KUSURSUZ.
Gigaveri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

İsimtescil ve İHS icann bayisi.

Saygılarımla.
brbtt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar s.a. öncelikle, ben birkaç yıldır markum net firmasıyla çalışıyorum, internet alemindeki duruma baktığımda markum net firması fiyatları biraz yüksek ama bana göre çok sağlam ve güvenli bir firma, bugün için düşüncem budur bu firmayla çalışmakta sıkıntı olmaz, fakat ilerleyen yıllar için birşey söyleyemem.
Yorumlara bakılırsa güzel.net.tr epey iyi hizmet konusunda.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:02:22 -->-> Daha önceki mesaj 20:48:44 --

Arkadaşlar isimtescil nasıl transfer ücreti daha uygun diğer firmalara göre