kralhile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi (özel mesaj ile verilecektir yazılacaktır. Site ismini konuda belirtmek yada konuya yazmamak konu sahibinin insiyatifindedir. )
Site için istenen fiyat : Teklif usulü satılacak(Kafama yatan bir teklif gelirse devredeceğim)
Sitenin aylık getirisi: 1000-1500 tl
Sitenin açılış tarihi: temmuz ayında açıldı
Kategori, sitenin içeriği nedir: agario
Günlük hit sayısı: 35-40k hite ulaşmıştır
Ziyaretçi kaynağı: google, direct, yandex,facebook diğer
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 aylık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler:
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: -
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Daha öncede Türkiye'nin en büyük pvp agario sitelerinden birini satmıştım. Yine büyük bir siteyi satıyorum. Agar io ve agario gibi kelimelerde iyi yerdedir. Reklam firması olarak adcash kullanmaya başladım. Bugünde deneme amaçlı propellerads ekledim. Adcash minimum 10 euro bırakmakta. Hitin Neredeyse tamamı Türkiye ve bu nedenle adcash popup da türkiye hitine az veriyor. Yabancı global hiti arttırmayı başarırsanız kazançda artacaktır. Site tertemizdir. Satma nedenim anlık online sayısı 1k üzeri oldugundan bazen kesintiler oluyor çok ufakda olsa. Ayrıca artık yabancı sektöre giriş yapmayı düşünüyorum. Buradan satış olursa yatırım yapabileceğim. Site tertemizdir ve kendi kendine büyümeye devam etmektedir. Belki ilerde sattığıma pişmanda olacağım ama şuanki durum bunu gerektiriyor. Seo çalışması yapılmış zamanla kendi markasını oluşturmuş bir sitedir.

Ek olarak Daha önce reklamsız hizmet veriyordum ancak hit arttığı için sunucu masrafları arttı. Bu nedenle de reklam koymak durumunda kaldım. 300 tl değerinde bir dedicated üzerinde oyun modları yer alıyor. Kendi hostumda da web client barınıyor. Siz yabancı firmalardan daha ucuza dedicated alıp maliyeti düşürebilirsiniz.

Ekim ayından bu yana ciddi bir hit artışı söz konusudur ve artarak devam etmektedir. Güzel bir yatırım amaçlı kullanılabilecek sitedir.

Detaylı analitik görüntüleri

14-22 kasım arası bazı günler reklamı kaldırdıgım haldeki kazançlar:
site adresi ve aklınızdaki tahmini satıs rakamını ögrenebilir miyim?