Merhaba ,
Bir video izleme sitem var , videoları yabancı bir video paylaşım sitesinde paylaşıyorum. Son zamanlarda kullandığım sitede çok kesilmeler oldu. Kendi video sunucumu kurmaya karar verdim. Sitede yaklaşık 400 video var ve 160 GB alan harcıyor. Alan konusu pek önemli değil fakat daha çok bu kadar videoyu karşılayacak hat ve sistem için uygun sunucu arıyorum. Bazen site anlık 800 - 900 civarlarına çıkıyor. Herkes video izlediğini varsayarsak , kaç farklı sunucu almak gerekir? Videoları en hızlı yüklenecek şekilde nasıl ve hangi sistemle yükleyebilirim? Daha önce üst düzey sunucuya apache kurduğumda anlık 80'den sonra takılmalar oldu. Videoları mp4 olarak yüklüyorum ve jwplayer ile oynatıyorum.
Bu konuda sunucu desteği , teknik destek ve yazılımsal destek verecek kişiler benimle iletişime geçebilirse çok sevinirim. Lokasyon olarak fransa ve Amerika tercihimdir. Türkiye ve Almanya sunucularda böyle bir sistem kurmak istemiyorum..
Merhabalar
satis_299 skype adresimiz ile, anlık iletişim kurabilirseniz, ABD Konumlu servisler için, size hizmet sağlayabiliriz. gerekli, içerik desteğinide tarafımızca sağlamaktayız.
Teşekkürler.
http://www.sistemdc.com