Sen niye oduyorsun o cocukdan al birazini arabani kullanan o babasina sikayet et alirsin parani
o cocuk acından ölüyor haftalık 200 tl alıyor onda olsa zaten ona yapışacam
hocam yanlış anlamayın ama keşke 100 bin tl ceza yese idiniz beter olun . Çocuk oyuncağı mı bu işler ya orda motorun üstünde adam olsa sakat kalsa yada ölse ya başka birine zarar gelse . Geçen benim başımada geldi anayolda iken yan yoldan bir minibüs ansızın önğme kırdı bende çarpmamak için sola geçtim aracıma tır çarptı. Trafik çocuk oyuncağı değil sizin gibiler umarım daha ağır şeylerle öder böyle olayları...
dostum ne yaşıyorsun sen hangi kafa bu bana bir anlatsana ? bu nasıl bir küstahlık bu nasıl bir terbiyesizlik suçu ben işlemişim gibi bana bela okuyorsunuz ? Allah ıslah etsin başka söz demiycem.
merak etme babalar sert görünsede neticede oğul bu cana geleceğine mala gelsin der
biraz sinirlenir kızar ama sonra durulur
sonuçta seni öldürecek değilya bu kasko hiç bozulmayacaksa ne işe yarayacak esas işe yarayacağı gün bu gün işde
öylede inş bakalım p.tesi ödücem ya baska yapcak bişe yok
kasko ve zorunlu trafik sigortalarını kesinlikle devreye sok,senden 1 kuruş çıkmaması lazım herşeyi kasko ve zorunlu hallediyor..sakın para isterlerse verme..suçu üstüne al tutanak tuttur herkesi yoluna gönder.
evet haklısın varda trafik kazasini ben yapar gibi gösterdim çünkü ömer'in ehliyeti yoktur. O yapmıs olsa daha beter olabilirdik maddi olarak. Adam şimdi karşı taraf şöyle birşey diyor. Bu aracin servise götürmüş tutanakla beraber çok aşiri derecede masraf çıkarmıs ve adam bana telefon açti dediki bu araba böle böle kasko delinir napalım felan bende anlamıyorum fazla kasko işlerinden ilk defa basıma böle olay gelıyor. Bende Babam duymasın diye mecburen normal araç tamir edenlerin yanlaarin gidip yaptırcaz