Repax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben size iftirada bulunmadım, fakat siz iftirada ve ithamda bulunuyorsunuz. Uslubünüz ve mantığınız ters düşmüş sizin. Cevapladığınız yazıdan tek anladığım nokta saçmalama terimini defalarca kullanmanız fakat kendi saçmalamanızı hiç dikkate almamanız.

Konu burada isimtescil veya adanatescil firmaları değil, premium olarak 4bin küsür tl olan domaini size kimse 29 tl'den vermez boşuna uğraşmayın dememdi.

Hele yine mahkeme vs. hiçbir sonuç alamazsınız. İsterseniz deneyin. Hadi aldınız diyelim, her yıl yenileme ücretini 4bin tl olarak ödeyeceksiniz, bu ödeme günü geldiğinde de keşke yeni bir hata çıksa isimtescilden sunucular çökse apiler bağlanmasa haydi bedavaya yenilesem mi diyeceksiniz. (Bakın ben iftira atmıyorum, sürekli varsayımlar yapıyorum, bunu iftira olarak değerlendirmeyin.)

Ayrıca dipnot: ben yazımın sonunda ilgili firmayı bir kere kullandım bir daha da kullanmadığımı belirttim. Hiçkimseye de önermiyorum kullanmasını, sektör bilgisi olan biri zaten firmayı iyi tanır.

Bu yorumumdan sonra cevap vermeyeceğimi belirtiyim, ona göre cevap verebilirsiniz istediğiniz gibi, ama inanın komik olmak gereksiz.
evet komik olmak çok gereksiz, domaini aldığın an yenileme ücreti normal ücretle yapılır, her sene 1500 dolarla değil.
anlatamadım galiba: ben domaini sorguladığımda fiyat normaldi, ben regledikten sonra whois sorgusunda isimtescilde reglenmiş olarak göründü, bu da o domainin artık satıldığını göstermez mi, başka firmadan da sorguladım domaini aldıktan sonra hatta tr.godaddy.com firmasıyla da uzun uzun bu konuda görüşme yaptık. domainin reglendiğini söylediler, sonra birşeyler oluyor bu domaine dediler. beni bir süre beklemeye aldılar.
premium domain nedir dedim: siz o domaini alıp, hiç kullanmadan dilediğiniz fiyata satışa çıkarabilirsiniz, istediğiniz ücret nedeniyle premium durumuna düşer dediler.
bende şimdi soruyorum: isimtescil domaini beğendiği için elimden alıp satışa sunmuş olamaz mı?
satışa sunarsa ne olur: aynen şuan olduğu gibi olurmuş,