yemekbloglari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BİZ HUKUÇU VARMI DİYE SORDUK, FİRMANIN AVUKATI GELSİN DEMEDİK.
Firmayla bağı olmayan birisi bu kadar saçma konuşmaz, elektronik ticaret kanunu var, fiyat kanunu var, düşük fiyat ne ise o ürünü tüketiciye vermek zorundadır yazıyor, kanundan iyi mi bileceksin?

ben bu domaini alırken sadece isimtescilden sorguladım, başka firmadan sorgulamadım ve gördüğüm ücrete aldım, sen ise saçmalamışsın ve başka yerden sorguladığımı iddia etmişsin, bununla ilgili elinde bir belge mi var? yoksa iftira mı atıyorsun, bunlar boş konuşmalar.

ben domaini aldıktan sonra whois sorgusundan çıktı domain, bu da demek oluyor ki bu domainin ilk üreticisinden çıkış yapılmış.

ayrıca bunun bir hata olduğunu varsayalım: isimtescil firmasının şöyle yazması gerekirdi: sistemlerimizde bir hata oluşmuş ve premium olan domain normal fiyata satılmış, özür dileriz.
ama ne dedi: bizim bir hatamız yok dedi.
her domainin engellemesi var da o domainin mi engellemesi yok, ben başka domainleri de sorguladım ve fiyatı yüksek görünüyordu, sorguladığım domainlerde sadece normal görünen bu adres vardı, ben de satınaldım.

sen avrupa kültürüne devam et, avrupa senin gibi saçmalayıp hiçbir bilgisi olmayan birisini ciddiye alıyorsa ne güzelmiş bu avrupa, sen elinde hiçbir veri olmadan saçmalıyorsun yada isimtescilin buradaki avukatlığına soyunmuşsun

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:43:15 -->-> Daha önceki mesaj 12:40:00 --

herşey var elimde, whois sorgusundan çıktı ben domaini alınca. ayrıca kredi kartımdan kesildi ücreti
Ben size iftirada bulunmadım, fakat siz iftirada ve ithamda bulunuyorsunuz. Uslubünüz ve mantığınız ters düşmüş sizin. Cevapladığınız yazıdan tek anladığım nokta saçmalama terimini defalarca kullanmanız fakat kendi saçmalamanızı hiç dikkate almamanız.

Konu burada isimtescil veya adanatescil firmaları değil, premium olarak 4bin küsür tl olan domaini size kimse 29 tl'den vermez boşuna uğraşmayın dememdi.

Hele yine mahkeme vs. hiçbir sonuç alamazsınız. İsterseniz deneyin. Hadi aldınız diyelim, her yıl yenileme ücretini 4bin tl olarak ödeyeceksiniz, bu ödeme günü geldiğinde de keşke yeni bir hata çıksa isimtescilden sunucular çökse apiler bağlanmasa haydi bedavaya yenilesem mi diyeceksiniz. (Bakın ben iftira atmıyorum, sürekli varsayımlar yapıyorum, bunu iftira olarak değerlendirmeyin.)

Ayrıca dipnot: ben yazımın sonunda ilgili firmayı bir kere kullandım bir daha da kullanmadığımı belirttim. Hiçkimseye de önermiyorum kullanmasını, sektör bilgisi olan biri zaten firmayı iyi tanır.

Bu yorumumdan sonra cevap vermeyeceğimi belirtiyim, ona göre cevap verebilirsiniz istediğiniz gibi, ama inanın komik olmak gereksiz.