celilcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google WMT de tarama hatalarıkısmında bu hatalar görünüyor mu?
Yok üstad, wmt deki tarama hatalarında bu yok, beni şüphelendiren birilerinin whois backlink olayındaki gibi domain üzerinden bu kelimeleri kasarak linkleri kullanması ve olumsuz etkileşim sağlaması.

cwlerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam buradaki hatalar şu sebepten oluyor (bildiğim kadarıyla) mesela site adresiniz www.siteismi.com olsun ben sitenizde www.siteismi.com/merhaba diye giriş yapmaya çalıştım şayet /merhaba diye bir sayfa, kategor, etiket vs. içerik yok ise 404 hatası alıyorum size de bunu eklenti gösteriyor.

Google web site yöneticisi araçları bu şekilde değil varolan bir link, sayfa kaldırılmış veya bulunamadı ise hata veriyor bu eklenti vasıtasıyla düzelttiğinizde de düzeltildi olarak işaretle derseniz google'dan sorun düzeliyor. Fakat ek olarak da belirteyim bu eklenti belli bir doluma ulaştığında hafif bir siteyi kasması durumu olabiliyor, kaynak tüketimine bağlı olarak...
Eklentiyi kaldırırsanız da aklınızda bulunsun veritabanında bu eklentiye ait sanırım 3 adet tablo vardı onları da kaldırmayı unutmayın ki boşa yer kaplamasın.
Eyvallah hocam, muhtemelen bu eklentiyi kaldıracağım.