mmagic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selmalar, hoşgeldin foruma ilk soru benden olsun

mevcut bir facebook sayfam var isim değişikliği talebinde bulundum istediğimiz isim direk onaylanmadığı için dolaylı olarak parça parça değişime gittim ama son talebimde sayfa hesabını kısıtlamaya aldılar isim değişikliği ve birleştirme yasağı konuldı itiraz ettim ama henüz dönüş yok alternatif bir çÖzüm varmıdır

merhaba , teşekkür ediyorum öncelikle , sayfaniza girerek anasayfada uyarı kısmında dediginiz sinirlandirmalar yazıyorsa malesefki değişemezsiniz. Ben bunu baya denedim fakat bir sonuç yok.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:44:20 -->-> Daha önceki mesaj 19:43:09 --

truser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Facebook nasıl patlatılır hocam?

Şaka şaka Hoş geldin üstat, umarım kalıcı olursunuz.
Senin adına sahte belgelerle çalabilirler ( yolunu bilmiyorum) başıma geldi benim adima kimlik yapip dogrulayip çalmaya calistilar. Kodmatik izin vermedi teşekkür ederim bu arada.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:45:35 -->-> Daha önceki mesaj 19:44:20 --

cRueL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam facebook sayfam var yeni açtim reklam veriyorum PM atsam ilgi çekici reklam nasil yayinlanir yardimci olurmusun.. Benim mevcut reklamlarla fazla beğeni gelmiyor..
Tabi efendim elimden geleni zerresine kadar yardimci olmak için bilgilendiririm elden gelen ne varsa muhakkak dönüş beklerim teşekkür ederim