Son zamanlarda okuduğum en faydalı yazı elinize sağlık. Yazdıklarınızın tamamına katılıyorum. Ben daha bu forumdan bir arkadaş dışında yorum hizmeti almış ve başarılı olmuş bir geliştirici görmedim. Başarılı olan arkadaşında büyük sosyal medya sayfaları olduğundan başarı sağlamış.
Yorum kesinlikle fayda sağlamaz demiyorum sağlar fakat
-100 kişi indirmiş 50 kişi yorum yapmışsa doğal olmaz yani tek başına doğal bile olsa zararlı olabilir.
-bluestacks vb. sanal cihazlarla yapılan indirmeleri sayıp saymadığını bilmiyorum fakat saysa bile indiren kullanmadığı için faydası olmayacaktır.
-genelde bu iş yeni fake hesaplarla facebook gruplarında vs. karşılıklı tanımadığınız adamlarla yapıldığından oyun oynamadan sürekli yükleyip yorum yapan hesap dopal olmadığından bir kısmının google play hesabı sakıya alınıyor yorumlarınızın yarısına kadar silinebiliyor.
-google kurulduktan sonra oynanmış mı? ne kadar sıklıkla oynanmış vb. birçok bilgi topluyor. ben bile google+ profiline bakıp yorum yapan hesapların çoğunu doğal mı değilmi ayırt edebiliyorken google bunu hertürlü yapar. En basitinden Oyuncunun achievementları ve leveline google hesabının açılış tarihine cihaz modeline bakarak bile anlayabilir.