Arkadaşım ben markasız bir işe girmiyorum.. Markaya başvurduk zaten, domaini aldım. Eğer markayı alamazsam, TPE ihtar çekerse allaha selamet der susarım. Ama markayı alırsam ve adamların ürününü hiçbir şekilde kullanmazsam hangi mantıkla dava açılacak?
Ben kafamın dikine gitme peşinde olmadığım için burada sordum. Buradaki yorumlardan sonra markadaki boşluğu görüp ona başvurdum. Konuyu editledim.
Direk domain almış olsaydım bu yorumlardan sonra domaini bırakırdım. Ki marka izni çıkmazsa gene bırakacağım zaten. Ama TPE izin verirse, domainde bendeyse, daha ne diyebilirim?
inş başın agrımadan çıkabilirsin bu işin içinden kardeşim adamların markasını kullanmaz isen ürünlerini barındırmazsan herhangi bir sorun olmaz ama firma bunun farkına varırsa başın ağrır farkına varmazsa gidebildiğin yere kadar git dostum ama o markanın adını kullanmıyacaksan o adanim adresini niye aldın yada o markaya niye başvurdun demezlermi sana dostum ? sen bu işi ticaret içinmi yapıyorsun bu işin ticaretini yapacaksan ve sitede başka markanın ürünü satacaksan o markanın adını niye kullanıyorsun o markanın ismini kullanıp başka firmanın malını satmakta suç diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam dostum