Şu düşünce tamamen yanlış.
" Parasını verdim gold platin vs üyelik aldım benimle daha çok ilgilenilicek ilgilenilmek zorunda. "

Burası bir forum sitesidir. Forum sitelerinin genel amacı üyelerin konular açıp bilgilendirme kurallar çerçevesinde tartışma yapmasını sağlar. Benim şu kadar paraya bu üyeliği aldım benim şöyle özelliklere sahip olmam gerekmektedir diye bir düşünce yanlıştır.
Aldığınız ücretli üyeliklerin zaten belirli ayrıcalıkları var hocam. Fazla mesaj kutusu özel kategorileri görmek gibi.

Kurallar .. Kuralları her kim olursa olsun ( ister ücretli ister ücretsiz üyelik ) eşit tutulur forumlarda. ( Bazı vip forumlar hariç onlarda para kazanma uğruna herşeyi yaparlar )

Kısacası , aldığınız ücretli rank diyelim buna , bunların ek özellikler dışında size daha narin davranılacak gibi bir durum söz konusu değildir olamaz. Şayet böyle bir uygulamayı yapan bir kuruluş üyelerin güvenliğini yitirmiş olmaktadır.

Banlanma sebeblerinizden birkaçına denk geldim , mesajlarınızda yönetim veya moderatör'lere ithamda bulunmanın cezası uzaklaştırmaktan geçer. İmlaı sözler iğneleyici cümleler vs bunları kapsar.

Umarım cümlelerimi yanlış anlamazsınız hocam 22 yıldır internet ortamında olmanız forumlarda bütün üyelerin kurallar açısından eşit olduğunu bilmeniz gerektiğinin işaretidir.
Mesajlarınızda biraz daha iyi niyetli açıklama yaparsanız eminim moderatörler ilgilenecektir sizinle..
İyi günler bol kazançlar..