Hocam profilimden de gorebileceginiz uzere bu sitede hayatimin buyuk bi kismini uye olarak gecirmisim. Bu sitede yoneticilerin dahi bazi seylerle suclandigini hatta o suclamalarin dogru oldugunu gorduk.
Oncelikle sunu unutmamak gerekir ki yöneticiler de insandir ve her dakika her saat ayni ruh halinde olmayabilirler. Ben yönetimin isini hakkaniyetle yapmaya calistigini düşünüyorum. R10 kendini surekli yenileyen ve surekli kurallari degisen bir platform ve her değişen kural da bi gereklilik goruldugu üzere yapiliyor. Eskiden olsa belki ilk maddede yazdiginiz sey banlanmaniza sebep olmazdi ama simdi olabilir. Sizin kendinizi karsiya ifade etme sekliniz de cok onemli bi unsur burada. Diger arkadaslarin da dedigi gibi sizin ucretli uyelik satin almis olmaniz size ekstra haklar vermez ban konusunda. Bence forum kurallarini iyice okuyup ondan sonra forumda takilmaya devam edin. Bir de moderator arkadaslarla bence inatlasmayin

kendilerine guzelce mesaj ya da mail atarsaniz veyahut uygun kategorideki foruma baslik acip derdinizi lisan-i munasiple anlatirsaniz size dogru aciklamalar yapilacaktir diye dusunuyorum.
Mobilden gonderildi yazim hatalari olabilir.