Bir ürünün sponsor olsun yada normal paket olsun, 01.11.2015 tarihinde süresi bitiyorsa eğer +3 gün ekleyerek 04.11.2015 tarihine kadar açık tutuyoruz ve 05.11.2015'de askıya alınıyor, bu süre zarfında ise 4-5 kez mail gönderiyoruz süreniz bitiyor şeklinde.
@ofLu, sizin hesabınızı göremedim bana iletin onuda incelemesini yapayım.
Kurumsal olmak maalesef sizin dediğiniz gibi tek bir telefon numarası ile olmuyor. Maalesef bir Türk firması iseniz böyle teklif alabiliyor ve bu teklifleri geri çevirdiğinizde sizden kötü firma olmuyor fakat bunun aynısını bir yabancı firmaya yapsanız ve ücreti ödemeden aktif edilmeyeceğini belirtse kimse hiç bir şekilde bir şikayet konusu açmaz.
Kusura bakmayın fakat burası evden çalışan, vergi ödemeyen yada tek kişilik yürütülen bir şirket değildir. Bu şirket 24 saat hizmet veren, vergisini ödeyen, her fırsatta personel alarak yetiştirmeye çalışan ve en iyi hizmeti verebilmek adına alt yapısını sürekli geliştirmeye çalışan bir şirkettir.
Eğer bizlerin her ne kadar sizlerin kayıtlarını tutmak, problemlerinizi çözmek ve yapıyı sürekli takip etmek gibi sorumluluklarımız var ise sizlerinde bizlere bir sorumluluğu olduğunu düşünüyorum. Sizlere 4-5 kez mail atarak +3 gün daha ek süre ekleyerek biz zaten üstümüze düşen görevi yapıyoruz ama siz yapmıyorsanız bu konuda maalesef suçu bizde değil kendinizde aramanız gerekmektedir.
İlgi gösteren herkese teşekkür ederim.