Cevabın için teşekkür ediyorum. Malum sektör yemek tarifleri ve içeriklerde full özgün olunca günlük en fazla 3-4 tarif girebiliyoruz. İki farklı facebook sayfası satın almıştım toplamda 30k ya yakın. %80 bayan beğenili sayfalar. Tasarımlarını vs. hepsini siteme göre değiştirdim. Sitemde yayınladığım tarifleri anında facebook hesabımda da yayınlıyorum. Paravanlara zaman ayırmıyorum onunla ilgilenen bir arkadaş var. Biraz daha ileriye yönelik düşündüm bu konuda. Site büyüyene kadar ek gelir olması açısından. Ana kelimeler değilde alt kelimelere kasmak dediğiniz gibi en mantıklısı ve asıl zaman alacak olanda bu belli ki. Ancak ilk önce index hızını vs. çözebilsem işte önümü de görmüş olacağım.
Sıfırdan tarif yapın diyen yok hocam 1 yemek tarifi özgün bir şekilde max 15 dakikada yazılır 24 saatte 3-4 tarif bana göre çok az. Siteye giren insan her gün yeni tarif görmek ister biraz kullanıcı tarafından düşünmek lazım bu işi. Yemek sitesine %90 bayan giriyor bunların %60 ı evde oturan hatunlar bunlara her 30 dakika da bir yeni tarif gösterirsen sitenden çıkmazlar ama günde 4 içerik gönderirsen zaten gözden kaçar gider o 4 yazın. Malzemeler aynı zaten yemeklerde bunların sıralarını değiştir özgünce anlat yapılışını tamamdır. Hatta kendin çek malzemeleri bir gün havuç resmi vs malzeme listesi yerine resimlerini koy resimlerin üzerine de yaz hangi meyve sebze olduğunu tamamdır al sana özgün içerik
Hızlı index olayıda basit
https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url yolla içeriğini indexlesin hiç bir zararıda yok
Son olarak temanı değiştirme tema 10 numara bir temadır bende kullandım.