Merhaba Arkadaşlar,
Acil ihtiyaçtan dolayı kendim için yaptığım içinde aşağıdaki özellikleri barındıran oyunumu satıyorum.
Oyun Unity 4.6.9 ile üretilmiştir, Edy v4 ve Native Plugin kullanılmıştır. Proje dosyalarıyla birlikte düzenlemelerle ilgili gerekli dokümanlar verilecektir. Yeni bir oyun yapmak arayüzü değiştirmek haricinde toplam 5 dakikanızı almayacaktır. Dilerseniz içinde bulunan plugin ile oyun içi satın alma dahi yapabilirsiniz.
Kaynak Kodlarıyla istenmesi halinde : Satın alan kişi arayüzü değiştirmekle mükelleftir (arayüz çoğunlukla resimlerle oluşturulmuştur) ve oyun size proje halinde (açık kaynak kodlarıyla) verilecektir. Yani dilerseniz oyun içerisindeki arabaları çoğaltıp/azaltıp bölümleri değiştirip 1 den fazla oyun yapabilirsiniz bu size kalmış bir durum.
Apk/XCode Project halinde istenmesi halinde :
Reklam kodları verdiğiniz reklam kodlarına uygun bir şekilde ayarlanacaktır. Arayüz tarafımızca özgünleştirilecektir. Sizin için oyuna farklı 3 otomobil eklenecektir. (Elimizde bulunan 26 araçtan birini seçmeniz gerekecek bu durumda

)
Özellikler ;- Google Analytics
- Google Admob
- Chartboost More Apps
- Local Notification
- Push Notification (OneSignal kullanılmıştır, multi platform şeklinde IOS/Android kullanılabilir)
- 20 Farklı Bölüm
- 9 Farklı Renk (Her Araba için ücretsiz)
- 2 farklı kontrol (direksiyon veya oklarla)
- Oyun sesleri kapatma/görüntü kalitesini iyileştirme
- 2 Farklı dil seçeneği (Türkçe ve İngilizce)
- Aklıma Gelmeyen Diğer özellikler.
Ücretlendirme ;
Özel Arayüz eklenip gönderilme ücreti : 750 TL (Tasarımcıya para verilerek yaptırılacaktır yani ekstra sizin için arayüz yaptırılacak ve ardından tarafımca uyarlanacaktır)
Arayüz olmadan şuan ki hali : 500 TL'dir. (Şuan ki arayüz ile teslim edilmesi halindeki fiyattır)
Apk Fiyatı : 300 TL'dir. Sizin için özel araç eklencek(3 adet) mevcut araçlarla teslim edilmeyecektir, arayüz renklendirmesi yapılacaktır. (baştan arayüz yapılmayacaktır)
APK+Arayüz : 400 TL'dir. Sizin için özel araç eklencek(4 adet) mevcut araçlarla teslim edilmeyecektir, baştan arayüz yapılıp bu şekilde teslim edilecektir.
İletişim : PM yada
leonjade_ skype adresinden ulaşabilirsiniz.
Örnek Resimler ;
Not : Lütfen arkadaşlar rica ediyorum bu böyle mi şu şöyle mi diye sormayın, gerekli detayları konu içerisinde yazdığımı düşünüyorum. Acil nakit ihtiyacım olmasa zaten o kadar emek verdiğim bir ürünü satışa sunmam. Demo için lütfen iletişime geçin ve almayı düşünmüyorsanız sadece bakmak için Demo istemeyin.
Saygılarımla.