Patronumun Amerika vatandaşlığı var, arada gidip geliyor. Oraya iş için yaptığı en son seyahatinde, iş için kendisine yardımcı olan başka bir türk arkadaşı ile buluşmuş. Arkadaşı aynı zamanda tercümanlık yapıyor devlet kurumlarında. Göçmen bürosuna gitmiş bir gün tercümanlık için, amerikalı bunu ilk kez gören bir memur "Türk müsünüz?" diye sormuş tuhaf bir bakışla. Adam "Evet neden sordunuz?" demiş. Amerikalı "Buradaki insanlarınızı kaçak olarak yakaladığımızda, biz kendilerine sormadan direkt olarak Ahmet şu adreste, Mehmet bu adreste, Hüseyin şurada kaçak yaşıyorlar onlarıda yakalayın şeklinde tüm arkadaşlarını ispiyonluyorlar. Ben olsam arkadaşlarımı satmayı düşünmem. Başka hiçbir milletin kaçaklarında görmedim bunu" demiş.
Şimdi bunu okuduktan sonra, "Burada bahsedilen konu öyle değil ama, şurası böyle, orası öyle" gibi yorum yapacak arkadaşlar olacaktır büyük ihtimalle
olacak tabi, sen eleştiriyorsan cevabınıda alacaksın.çok düşüncelisin burda zamanını boşa harcama git millete yardım et.laf değil icraat önemli.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:11:02 -->-> Daha önceki mesaj 18:10:24 --
konu açan arkadaş senin o site ile ne işin var onu çözemedim adul.t ya site
site a-du-lt sitesi değil.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:11:53 -->-> Daha önceki mesaj 18:11:02 --
adam genç adam dolaşırken bulmuştur
p-o-r-n-o izlerim tabi sizden mi saklıcam.