Ortada sorumluluk gerektirecek birşey yok. Burak bey sadece nettetescil firmasının kapanış süreci içerisinde müşterilere yol gösteriyor yardımcı oluyor. Burak bey firmanın sahibi, ortağı, çalışanı değil. Yaşadığı sıkıntıları biliyorum, ben uğraşmıyorum diyip hiçbir işe karışmasa tüm sunucular birgün tık diye kapanır, kimse 1 megabyte bile veri alamazdı. Çünkü işleri devam ettirecek, işten anlayan, sunuculara erişebilecek başka bir yetkili yok.

Burak tamamiyle murat beyin (Allah rahmet eylesin) ismine ailesine laf gelmesin diye, bu felaket anında müşterilere yol göstermek, farklı firmalara geçmek isteyenlere yedeklerini alma konusunda yardımcı olmak, devam etmek isteyenlere ise sunucu bilgileri burak beyin elinde olduğu için kendi firması üzerindeki paketlerle hizmetlere devam etme alternatifi vermiştir.

Burak beyin illa benim firmamla çalışacaksınız diye bir zorlaması yok, bu sadece bir alternatif, kimsenin yedeğine el konulmamış. O yüzden kimsenin çıkıpta vay fiyat niye böyle falan filan diye saldırmasına gerek yok, sorun yaşayan yedeğini alır başka firmalara gider. Kaybımız var, ortada ailesi var boş boş konuşup, size yardımcı olmaya çalışan insanlara saldırıp durmayın şu konuda.