Mavinet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorumluluğunu yerine getirmiyorsun ? Böyle bir sorumluluk alıp yerine getirmelisin. Laflarına dikkat et sorumsuzluk yapan sensin.
Benim tek sorumluluğum ailesinin bana dediği şu laftır

1. "Burak sana zahmet müşterilerle bir süre ilgilen."
2. "Burak firmayı kapatacağız istersen müşteriler madur kalmasın diye uygun fiyatlı bişey ver müşteriler bari sevdiğimiz saydığımız emin olduğumuz biriyle çalışsın."

Bana para ödemiyosun. Laflarımada hiç dikkat etmeyeceğim kusura bakmayın. Siz önce kendi konuşmalarınıza dikkat edin. Bulaştığınız insanlara dikkat edin. Açık açık diyorum "ben bu firmayı devr almadım" - Size destek verme zorunluluğum yok !

Ancak iyi kalpli davranıp size destek veriyorum. Size yardımcı oluyorum. Bana böyle ithaf etme hakkı hiç kimseye yoktur efendim.

Bu konu ile alakalı arkamda duran 2 kişi var. Bunlardan biri Arif Abim diğeride Coşkun Abim. Ben bu insanların samimiyeti iyi kalpliliği için Abi diyorum o insanlara Bey'de diyebilirim ama benim gözümde beyden çok yol gösteren abiler kendileri. Bende sizin gibi kalkıp çemkireyim onlara?

Anlamadığım şey şu biz burada hayır işi yapıyoruz. Cebimizden para vererek 30-40 kişinin VDS hizmetini sürdürüyoruz. Bide kalkmış bana sorumlusun diyorlar ya işte o zaman ben çıldırıyorum. Arkadaş insan olun ya bencil olmayın. bi kere kalkıp Allah razı olsun kimse telefonları açmıyo sen yardımcı oluyosun dedin mi bana?