Nettetescil.com üzerinden almış olduğumuz hizmeti sizden devam ettirebileceğimizi yazmışsınız fakat özel mesaj ile iletişime geçtiğimde ek ücret talep etmek nedir ? Üstelik aldığımız hizmetin akibetini r10 dan mı takip etmek zorundayız ? Neden sonraki güncellemeleri mail ile bildirmiyorsunuz ?
Karalama kampanyasını başlattığınız için teşekkürler.
Bizden devam ettirebilirsiniz yazdım uygun fiyatlarla. Sizde dedinizki neden aynı fiyattan devam edeceğini yazdınız. Bende ne dedim size ? DEDİMKİ 25 TL'den OLDUĞUNU GÖRMEDİK ÜRÜNLERİN. İstediğin yerden git takip et akıbetini. Burda hayır yapıyoruz bide gelmiş bana çemkiriyosun terbiyesiz.
Maneviyaten firmanın sahibinin ailesine yardımcı oluyorum ben. Git istediğin yerden al hizmetini. Ben size mail attım mı? Atım. PM'den görüştük mü ? Görüştük. Şimdi gelmiş burada beni karalamak için konuşuyosun.
Buyrun buda bu kişinin gerçek yüzü:
Bizim firmamızdanda size ne hizmet ve ne destek var. Ayıptır ya. Biri arar ağzımı arar biri gelmiş müşteri hizmetleri görevlisi gibi beni rezil etmeye çalışır. Ayıptır kardeşim ya. Günde 50 kişiyle telefonda görüşüyorum ben 5 kuruş almadan. Sen kimsin bana gelmiş burda böyle itafda bulunuyosun?