şu linkte domain boşta görünmekteydi.
https://tr.godaddy.com/domains/searc...k=haber.online
altında
0 850 766 14 90 numarayı aradım, domainde bir gariplik oldugunu söyledi. premium nedir dedim: herhngi bir adresi ilk alan kişi bunu premium olarak değerlendirip y
ksek ücretle satışa çıkarabilir dedi, yani domainin ilk sahibinin olması gerekir, ilk sahibi varsa zaten ben alamazdım. acayip bir durum var ortada
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:51:54 -->-> Daha önceki mesaj 16:51:16 --
eğer hataysa hata onlarda ve cezasını da çekmeleri gerekir
Konuya netlik kazandırmak istiyorum. Premium domain denen şey şudur; Birisi domaini reg fiyatına alır, çok değerli(aranma hacmi yüksek, keyword) ise istediği fiyata koyar satar. Ama siz boştaki bir domaini aldınız ve size öyle söylendiyse haklı taraf sizsiniz. Sonuçta tüm domainlerin reg fiyatı uzantısına göre belirlenir. Eğer öyle olsaydı her domainin reg fiyatı farklı olurdu. İşin özü, ekran görüntüleri ve deliller ile savcılığa verin. Muhtemelen para iadesi teklif edilecektir. Siz ise domainde ısrarcı olup geri alabilirsiniz. Sonuçta parasını verip bir ürün aldınız ve bu ürün isimtescil'in tekelinde değil, international bir ağ. İsimtescil böyle işlerle gündeme geliyor, duyuyoruz. Hele ki hostinglerinden uzak durulmasını tavsiye ederim. Bir çalışanı yakın bir arkadaşımızın hostinginden yedek alıp kopya site açmıştı ( kanıtlandı ). Dikkat etmek lazım