Ridge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu premium domain olayı nedir birisi özet geçebilir mi? 10 yıldır webmasterım, premium domain diye bir şey satış ilanlarında domaini anlatmak adına kullanılan bir tabir olması dışında duymadım. Tıpkı jenerik, 3 karakter gibi bir şey değil mi bu premium domain?
şu linkte domain boşta görünmekteydi. https://tr.godaddy.com/domains/searc...k=haber.online
altında
0 850 766 14 90 numarayı aradım, domainde bir gariplik oldugunu söyledi. premium nedir dedim: herhngi bir adresi ilk alan kişi bunu premium olarak değerlendirip y
ksek ücretle satışa çıkarabilir dedi, yani domainin ilk sahibinin olması gerekir, ilk sahibi varsa zaten ben alamazdım. acayip bir durum var ortada

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:51:54 -->-> Daha önceki mesaj 16:51:16 --

kaantukek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben TL olarak görmüştüm. Premium olayı tamamen online uzantısı ile alakalı bir durum görünüyor. İsimtescil iyi bir firma değil, bunu tartışmaya gerek yok ancak şuan ki durumunuzda isimtescil'in tek hatası alan adının premium olduğunu belirtmemiş olmasıdır.
eğer hataysa hata onlarda ve cezasını da çekmeleri gerekir