hodor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Namecheapta 2 gün önce sorgulattığımda premium idi. Hata yapmışlar, affetme bence hocam.
premium domainin fark ücretini kim alıyor, normalde boşta olan domainlerin bir fiyatı var, bir domainin premium olduğuna kim karar veriyor, marka olsa diyecem ki marka domaini, ama marka değil.

tasarimhizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domaini daha önce bende sorgulatmıştım ama farklı firmadan. Premium domain sınıfına giriyor ve fiyatı 4bin tl'di.

İsimtescil klasik şovunu sergilemiş ve premium olduğunu belirtmemiş. Suç onlarda, ancak para iadesi yaparak kendilerini temize çıkartırlar.
bunlar 1500 dolar diyor, ben almadan önce whois sorgusu boştaydı, şimdi isimtescilde diyor ama bende de değil, o halde 1500 doları isimtescil mi ödedi?

Premium domain diye ciddi birşey varsa ki olduğuna inanmıyorum, varsa belirtip fiyatı yüksek çekmeliydi.

Ridge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam her şey ortada. Ticketlarda da inkar etmemişler, capsleri alın ve doğru savcılığa...
ekran görüntülerini aldım.

şu işi netleştirmek lazım premium domain diye birşey varmı? varsa neye göre belirleniyor?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:23:17 -->-> Daha önceki mesaj 16:20:08 --

ankarabilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Inşallah gerçekten daha önceden premiumdur da en azından sistemin hatası deriz
bunu anlayamadım