sezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Lastik inceldigi icin yol tutusun azalacak demissin. Bende bunun boyle olmadigini belirttin.

Benim sorunum surtme vs yaparmi arabaya. Sikintim bu sadece...
bu sorunu görünce yorumum belliki otomobillerden anlamıyorsun hocam.

öyle nette ne saçma yazılar var para ile yazılan makaleler var ki anlatamam ama bunlara inananlar ve akabinde yaşananlar ise daha kötü para karşılığı makaleciye yazı yaz dersen yazar birşeyler.

sürtme yapar mı demişsin ;

el insaf 16 jantı ufaltıp 15 janta düşürüyorsun lastik genişliğinide 195 ten 185 e daraltıyorsun nasıl sürtme yapacak daha ufak yapmışsın zaten lastiği mevcut tekerlekten.

teknoseyire gelince ;

sen bu kış lastiğini kaç ay kullanacaksın ? en az 5 ay bu 5 ayda kaç kere kar yağıp 1 karış olacak ve tutacak ? maksimum 7 gün hadi de 10 gün diğer günler nasıl geçecek
yağışlı ve soğuk ee sen lastikleri incelttin 195 oldu 185 yol tutuşun nasıl artacak.
yağmurda 195 genişlikteki kış lastiği ile aynı desendeki 185 genişliğindeki lastiğin tutuşu bir olmaz

bir soruda ben sorayım o zaman kar yağınca neden lastik havalarını indirirler ve yola öyle çıkar şöförlerin çoğunuğu ? teknoseyire sor istersen kesin onuda bilirler gerçi onlar ince olursa daha iyi tutar demiş