4 ay önce bir site kurdum keyword bir domainle seo açısından kendime inanılmaz güvenirim hangi sektorde nereye el attıysam orada oldum.

bir arkadaşla iş yapmaya başladık 4 ay önce arkadaşıma dedimki benim makinamdan host açmayalım sen kendi makinandan aç ilerde benim sitelerimle destekleriz siteyi dedim.

aylar oldu inanırmısınız site kendi kelimesinde yok lakin hitim var arkadaşa diyorum bak kardeş senin hostta bir sıkıntı var olmaz diyor tam 4 ay geçti bundan 1 hafta önce hostu degiştirdim 3 gün sonra kendi kelimesine geldi site.

aldığın host çok önemli yılların tecrübesi var bende çok şey yaşadım senin gibi. bir firmadan host alıyorum. gene keyword domain için host aldım 6 ay sitem kendi kelimesinde 18 20,ci sayfalarda idi, host ipini kontrol ettim, hostta eskiden pagerank değeri olan düşmüş 4 domain gözüme çarptı, firmama gittim böle böle bu siteler belki ceza almış siteler belkide ip ceza aldı dedim benim domainimi taşı başka hostta dedim adamla skypede kavga ediyoruz olmaz böle bişey dedi taşı dedim allah buradan kaldırmasın 2 gün sonra ilk sayfa 5 ci sıraya geldi site 2 k hit aldı, hostunuda nedentle derim.