r10'dan bir üyemiz olan @isober ile anlaşmamız üzerine kendisine sıfırdan bir mobil tema yazdık.
İstediğimiz özellikleri aşağıdaki sayfalara mobilden girerek görebilirsiniz.
1. açılır menü: www.dogalcilt.com/ daki açılır menü gibi olmalı ve sağ taraf yerine sol tarafta olmalı. Açılır menüdeki sayfalar üst kısımda kategoriler sonra başlıyor, bu tersi olmalı ilk olarak kategoriler başlasın sayfalar daha sonra. Sayfalar( hakkımızda, kullanım şartları, iletişim ve reklam). Ve ayrıca www.zararlari.org/ daki açılır menüdeki gibi açılır menünün en üstünde sosyal ağlar olmalı.
2. Ana sayfa: www.faydalari.com/ mobildeki ana sayfa gibi olmalı biraz daha geliştirilmeli, görsel manada. kategori düzeni panelden kontrol edilebilmeli.
3. KAtegorilerdeki konu düzeni: www.dogalcilt.com/ daki kategorilerdeki gibi olmalı.
4. konu sayfası: www.zararlari.org/ daki konu sayfası gibi olmalı, ayrıca resim eki sayfasıda www.zararlari.org/ daki resim eki sayfası gibi olmalı.
5. konuların sonuna eklenen galeriler 3 erli alt alta değilde 2 şerli alt alta olmalı.
6. yine konuların içerisine eklenen resimler 320 boyutunu aştığında örneiğin 450x300 olduğunda mobilin sağına kayıp kaybolmamalı kendini o an kullanılan ekrana göre otamatik ayarlamalı.

İstenilen özellikler işte bunlardı. İş başladı fakat benden kaynaklı sağlık sorunları sebebiyle tüm işim gibi bu işide malesef geciktirdik. Sağolsun kendiside idare etti. Fakat tam işi teslim edeceğim gün. Bu tema çalışmıyor yahu dedi. Çalışmıyor derken efendim ? İşlevi yok hiç bir yerden bir yere gidemiyorum... Temadan kastı şu anki scriptinin mobil versiyonunu yazdırmakmış hemde wp olarak. İşi geciktirdiğim için tabiki ne istenirse yapacağız dedik. Ama işten vazgeçmeye kararlı ve ön ödeme bile vermeyip cebinden beş kuruş para çıkmayan biri olarak işi çok basitçe iptal etti. İptal ediyorum zaman doldu dedi , tek suçlu ben oldum anlayacağınız Yukarıdaki maddelerde "wordpress" yada "entegre" kelimesini gören var mı Neyse alıştık zaten keyfine göre işi iptal eden müşterilere. r10 burası burda iş veren kazanır.

Asıl konumuza dönelim bu sıfırdan benim tarafımdan kodlanmış mobil temayı satışa çıkartıyorum. Tüm haklarıyla birlikte.