Girilen tarifleri Twitter hesabından paylaşmakla mı yetiniyorsunuz yoksa uygun hashtag'lere link vermek, başkalarını takip etmek, onlarla etkileşim yapmak...gibi şeyler de yapıyor musunuz? İkincisi daha iyi sonuç verir.
Google Plus'ta da sayfa açmanızı tavsiye ederim.
Sosyal medyada başkalarıyla etkileşim kurmak çok önemli, tecrübeyle sabittir. Twitter sayfanız için 1 aylık bir deneme yapabiliriz isterseniz. Bunun için bir şey istemiycem, ama sayfanızdan kendi Twitter sayfalarımla idare ettiğim birkaç müşteri hesabını da faydalandırıcam. Bu karşılıklı bir şey olacak, sizin linkleriniz de o sayfalarda yayınlanacak. 1 aydan fazla uğraşmam zaten, bana ekstra yorgunluk çünkü. O süreçte Analytics ile Twitter'dan sitenize dönüşlerde artış olup olmadığına bakarsınız, sonuç olumlu ise Twitter'a ağırlık verirsiniz.
Bana Twitter'dan dönüş var zaten, ihtiyacım yok...diyorsanız bu teklif geçerli değildir. = )
Bunun için sitenizden yana site linki dışında bir şeye ihtiyacım yok ama Twitter sayfanıza girebilmem gerekir.
Güven meselesi için profilime bakabilirsiniz. Buraya epeydir girmiyorum ama makale yazdığım kişilerden aldığım geri dönüşler hep olumludur.
Bu teklif benden çok sizin için, benim Twitter'da bir düzenim var zaten ve orayı idare etmek beni fazlasıyla yoruyor. Aylardır girmiyorum, ilk bu konuya baktım, içimden böyle geldi. Bu şekli tercih etmeseniz bile Twitter'a ağırlık vermenizi tavsiye ederim.