hocam seocu arama yerine neden temanı değiştirmedin ?
misal bir site açılır 5.ayına kadar beklenir ki hergün dediğiniz şekilde yapılmış ise bir sektörde sonuç negatif ise ben o siteyi bırakırım.
Bana göre verdiğiniz emeklere göre bırakmak olmaz ancak temadan kaynaklanır düşüncesindeyim. Piyasada şıklığa o kadar gerek yok düşüncesindeyim mobil tema + seo konusunda özgün tema olsun kafidir.
Hocam ilginiz için teşekkür ediyorum. Ben de tema kaynaklı olduğunu düşünüyorum. özellikle geç index sorunu yönünde. Ancak temanın site hitine ne kadar etki edeceğini de bilemiyorum. Temayı neden değiştirmedim sorusuna gelince, temayı görünüm olarak beğendim ve bir kaç özelliği de aradığım gibiydi ve aldım. Daha sonra yine hatrı sayılır masraflar yaparak istediğim bazı özellikleri de eklettim. Ondan sonra da değiştiremedim daha temayı masraf yaptığım için. Temayı seo konusunda sıkıntısı vardır düşüncesi ile düzenleteyim dedim. 2 ay sonunda hüsrana uğradık. İstediğimiz olmadı ücret iadesi aldım a ma aradan 2 ay geçti. Aslında hep yanlış kişilerle çalıştım sanırım. Yardımcı olabileceğiniz bir konu var ise memnuniyetle sizi dinleyebilirim teşekkürler.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:54:03 -->-> Daha önceki mesaj 22:50:39 --
Acaba Google taraflı domaininizde bir filtre vb. sorun olabilir mi? Sitenizi SEO analizi yönünden incelettiniz mi?
Domainde bir sıkıntı yok hocam. index alıyor ancak geç oluyor. Rekabeti çok olmayan kelimemde sıralamaya girdim ancak çokkkk ağır ilerliyor.
Tema konusunda şıklık konusu açılmalı. Güzel görünecek diye ağır, yavaş açılan bir tema seçmek yanlış olduğu gibi, ziyaretçiye basit, özensiz görünecek bir tema da doğru seçim olmaz. Bir ziyaretçi göze hoş gelen, kullanışlı, aradığını kolay buluğu bir temayı sevecektir. Haliyle içerik gibi tema da kullanıcı dostu olmalıdır görüşündeyim. İçerik güzel bile olsa kötü bir tema kullanıcıların sitenizi hemen terk etmesine neden olabilir. Bu da Google'da sıralamanızı olumsuz etkiler.
Kesinlikle özellikle siteyi bayanlar ziyaret ettikleri için görünüme önem veriyorlar diye düşünüyorum ve haliyle siteyle etkileşimde bulunacakları basitlikte de olmalı. Bunu sağlamak amacıyla bayta bir düzenleme yaptırdım ancak sorun temada ise sonuç ortada.