yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anlattıklarımdan çözüm yolu olarak sadece bunu anladıysanız doğru yolda değilsiniz demektir

ama şunun faydası olur. anasayfanızı alt sayfalarınızdan besleyin. anasayfanızdanda önemli olan bazı sayfalarınızı destekleyin. anasayfanıza giren kişi akıcı bir metin okusun, soru sor, randevu, telefon numaranız vb. sayfada belirgin şekilde yer alsın. aynı şekilde mobilde de yer almasına dikkat edin (örnek ilk sıradaki site). anasayfanızda müşteri yorumlarına yer verin. önce sonra resimleri verin. hepsini tek sayfada yaparsanız sayfa uzayacaktır. bu nedenle shortcodes eklentisini kullanın spoiler olarak bazı bilgileri verin. yani sayfanız normalde çok uzun olsada spoiler sayesinde kısacık görünecek. rakiplerinizde güzel olan ne varsa alın. rakiplerinizin yapmadıklarını yapamadıklarını yapmaya çalışın. örneğin sosyal medyayı kullanın.

hocam bende anahtar kelime linkini tam özgün resimli şahsımızca çekilmiş videolu makale girdim detay isteyen içinde alt makaleler ekledim benim makalemde kötü değilki kullanıcı için herşeyi belirttik.