Merhaba,
Sektörünüzün büyük bir rekabet alanı mevcut, öncelikle bunu belirtmeliyim. Bu sebepten yanlış değil ancak zor bir sektör seçtiğinizi söyleyebilirim size. Ancak, günde üç özgün içerik girip, bunu sosyal medya uzantıları ile de destekleyip; bir senedir açık bir web siteniz var ise; bu hit performansı elbette incelenmeli. Bir yahut iki aylık bir site olsa, hitler, normal düzeyde seyrediyor diyebilirdim. Lâkin öyle de değilmiş.

Google'ın bir siteyi yükseltebilmesi için, o siteyi kullanıcıların sevmesi gerektiğini düşünüyorum. Yani, Google eşittir, kullanıcılar. Bu sebepten, hemen çıkma oranlarınızı inceleyebilirsiniz. Webmaster araçlarını ve analytics'i kullanıyorsanız zaten her şey çıkar ortaya. Hangi sayfada fazla barınmışlar, hangi sayfada fazla vakit geçirmişler, en çok hit hangi tariften gelmiş; gibi incelemelerde bulunmanız, yararınıza olabilir.

Son olarak, uzman değilim; yalnızca şahsi tecrübelerime dayanarak konuşuyorum ancak bir uzmana, mümkünse ayak altı seocusu olmayan, gerçek bir uzmana danışmanız gerektiğini düşünüyorum. Site içi incelemeleri, site dışı link incelemelerini ve bunların analizini yapacak, gerektiğinde "fix" yani düzeltmeleri yapabilecek bir uzman ile çalışın. Biraz tuzlu olur belki ancak, bakarsınız bu uzman ile çalıştıktan sonra, kat kat fazlasını kazanırsınız. Zira, anlattıklarınızı eğer gerçek bir özveri ile uyguladı iseniz -ki öyle görünüyor- sitenizin yükselmemesine dair hiçbir sebep yok.

Tekrar belirtme gereği duyuyorum, uzman değilim; yalnızca şahsi tecrübelerimi paylaştım. Başka arkadaşlar gelirse, hatalarımı -eğer varsa- düzeltsinler, memnun olurum.

Selamlar.