Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 sene önce bir yemek sitesi açtım. Ancak sitem bir türlü adam akıllı hit almadı ve indexlenmedi. Günlük 20 30 hit anca alıyorum ve çoğu da facebook üzerinden gelmekte. Eklediğim içerik 2-3 günde anca indexleniyor. Site için yaptıklarımı aşağıda detaylandırıyorum. Lütfen sadece acaba site neresiymiş diyerek siteyi merak edenler müdahil olmasın. Gerçekten ücretli veya ücretsiz destekte bulunacak ve sonuç elde edebileceğinden emin olanlar yazarlarsa çok sevinirim. Vakit kaybetmemiş oluruz.

1- Sitem A class ip ile seo hosting te barınmakta olup, tema olarak r10 dan aldığım Karabiber yemek temasını kullanıyorum. Üzerinde bir çok değişiklik yaptırdım. Tema kaynaklı problem olabilir diye düşünüyorum.

2- İçerik Full özgün günlük ortalama 2-3 adet tarif giriyorum.

3- Girilen tarifleri Facebook, twitter ve pinterest hesaplarımda paylaşıyorum.

4- 20 adet yemek tarifleri ile alakalı paravan site açtım. Seo hosting ve ip ile. Bu paravanlara çok fazla sayıda olmasa da 300 kelimelik full özgün yemek tarifleri ile alakalı içerik giriyorum ve ana sitemi bu paravanlardan besliyorum.

5- Dmoz kayıtlı hitli sitelerden tanıtım yazısı almayı düşünüyorum.

Her site sahibi sitesine değer verir. Ancak ben bu site ile geçimimi sağlayacak duruma gelmek istiyorum çünkü buna ihtiyacım var. Sağdan soldan alıntılayarak değil emek vererek iş yapmak istiyorum. Sonuna kadar hak etmek istiyorum kazancımı bu nedenle siteme çok değer veriyorum ve ileriye yönelik bir proje olarak görüyorum. Bunları göz önünde bulundurarak yardım edebilecek arkadaşlardan değerli yorum, öneri, yardımlarını sabırsızlıkla bekliyorum. Ayrıca Önce vadedilenler gerçekleşip sonra ödeme olacak şekilde ücretli olarak sürekli çalışacağım arkadaşlardan da hizmet alabilirim. şimdiden ilgileneceklere Teşekkür ediyorum.