Hocam detaylıca yazdım.Teklif vermek için teklif vermedim zaten.Ama sitem gece suspended yaşadı.Zaten bir süredir sql derdinden dolayı sürekli suspended oluyordu sitelerim...
BİR İKİ GÜN ÖNCE AÇTIĞIM KONU:
https://www.r10.net/wordpress-seo-guv...tirilacak.html
Hocam hesabımda para vardı.Param da vardı.Ama sitemde sıukıntı yaşadım diyorum.Senin siten suspended yese ve para vermek zorunda kalsan ve paranı sitene harcasan...Kendinizi benim yerime koyun yargılamadan...
Sana eleştir demedim sadece konu hakkında yardımcı olabilecekler fikir verecekler varsa dedim...
Param olmadıgı için teklif neden vereyim? Konuyu okuyun ve kendinizi yerime koyun...Ev kiranı mı verirsin arabanı mı yaptırırsın?
Tabiki de evinin kirasını verirsin.Araba sonra ki düşünülecek iş!
Domain hoşuma gitti.ama zaruriyetten domain bende kaldı sanırım...Yukarda da açıkladım nereye harcama yaptıgımı
Halimden şimdide memnunum! intihar mı edeyim?
WPHizmetleri, sende biliyorsun sql sorunum oldugunu? bunu sana mesaj olarak ta attım.yardımını istedim.hem siteyle ilgili sıkıntılarımı biliyorsun hemde laf ediyorsun ayıp ayıp!
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:14:23 -->-> Daha önceki mesaj 20:12:28 --
Kardeşim şimdi başlatma acıtasyonuna... 55 tl seni adamlıktan çıkarır mı? merak etme beni de çıkarmaz...sadece konu hakkında fikir istedim...
Ayrıca şimdi alamıyorsam ay başında alırım...Şimdi ödeyemiyorsam ay başında öderim...
Hem fikirlerimize başvuruyorsun, hem de bu tavırla konuşuyorsun? Madem söyleyeceklerimiz gücünüze gidecek neden konu açıyorsunuz?
Ek olarak bir önceki cevabınız da;
"Evet öyle yazdım hocam.Çünkü istiyordum bu domaini..Zaten istediğim için teklif verdim.Sonra hesabım aklıma geldi.Ardından arkadaşa mesaj attım "
Böyle nazik konuşurken, bir sonra ki mesajda atar gider gerçekten soru işareti oluşturuyor kafada. İlginç. Çok ilginç. Çok çok ilginç.