S e r s e r i adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domaini datan arkadaşında paraya çok ihtiyacı olabilir ve senin teklifinden sonra belkide domaini satamayacak. Birde böyle düşün.
Hocam detaylıca yazdım.Teklif vermek için teklif vermedim zaten.Ama sitem gece suspended yaşadı.Zaten bir süredir sql derdinden dolayı sürekli suspended oluyordu sitelerim...

BİR İKİ GÜN ÖNCE AÇTIĞIM KONU: https://www.r10.net/wordpress-seo-guv...tirilacak.html

KANIT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
böyle ticaret mi olur yahu, teklıf verdıysenız ardını dusunmelısınız.
Hocam hesabımda para vardı.Param da vardı.Ama sitemde sıukıntı yaşadım diyorum.Senin siten suspended yese ve para vermek zorunda kalsan ve paranı sitene harcasan...Kendinizi benim yerime koyun yargılamadan...

webline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
paranız yoksa teklif vermeyin. Kazanıp ödeme yapmayanlar yüzünden satılacak domainler satılamıyor.
Sana eleştir demedim sadece konu hakkında yardımcı olabilecekler fikir verecekler varsa dedim...
Param olmadıgı için teklif neden vereyim? Konuyu okuyun ve kendinizi yerime koyun...Ev kiranı mı verirsin arabanı mı yaptırırsın?
Tabiki de evinin kirasını verirsin.Araba sonra ki düşünülecek iş!
arpej adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçenlerde bende böyle birşey yaşadım domaine teklif verdim bi baktım bende kalmış, domain bi ara güzel göründü verdim teklifi ama sonra hiç güzel gelmedi bende mecburen domaini satan arkadaşın ödemesini yaptım ve domaini başkasına hediye etmesini istedim.
Domain hoşuma gitti.ama zaruriyetten domain bende kaldı sanırım...Yukarda da açıkladım nereye harcama yaptıgımı

WPHizmetleri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En son böyle bir şey yazmışsınız. Yani gayet memnunsunuz halinizden. Almak zorundasınız. Bu şekilde ticaret olmaz.
Halimden şimdide memnunum! intihar mı edeyim?
WPHizmetleri, sende biliyorsun sql sorunum oldugunu? bunu sana mesaj olarak ta attım.yardımını istedim.hem siteyle ilgili sıkıntılarımı biliyorsun hemde laf ediyorsun ayıp ayıp!

PsdBul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
koyunca gayet memnun mu oluyor halinden ?
xxx786 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hic gulesim yoktu cok ya$a hocam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:14:23 -->-> Daha önceki mesaj 20:12:28 --

Phlegm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaşınız da var epey ama tavırlar pek çocuksu. Bu konuyu açarak yaptığınız acıtasyondan başka bişey değil. -trader'i bence fazlasıyla hakediyorsunuz.
Kardeşim şimdi başlatma acıtasyonuna... 55 tl seni adamlıktan çıkarır mı? merak etme beni de çıkarmaz...sadece konu hakkında fikir istedim...

Ayrıca şimdi alamıyorsam ay başında alırım...Şimdi ödeyemiyorsam ay başında öderim...