Site adresi: alveralgit.com
Site için istenen fiyat: 3.500 TL
Sitenin aylık getirisi: 1000+ TL Ürün Satışı
Sitenin açılış tarihi: 03.07.2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Giyim Aksesuar Ağırlıklı E Ticaret Sitesi
Günlük hit sayısı: 500
Ziyaretçi kaynağı: %50 Facebook %20 Reklam %30 İnstagram
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yaşında fakat Pr değeri mevcut değil.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Site tüm içeriğiyle satılık detay kısmında tamamen açıklanacaktır.
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: 6 Ay Sonra
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Problemi yoktur.
- Eveet gerekli tablodaki bilgilere ek olarak sitenin linkini yukarıda verdim ziyaret edersiniz bakarsınız bunun haricinde siteyi yazın sadece 1-2(yaz ayında) ay işletmede tuttum ve böyle bir gelir elde ettim.
- Sitenin Google Adwords hesabı mevcuttur. Facebook reklamları vs zamanında yapılmıştır.
- Sitede Platin Market mevcut bunu beğenmeyen kullanıcılar mevcut doğrudur ama kullanışlı bir yazılım. 6 ay sonra sözleşmesi bitecek isterseniz uzatırsınız isterseniz kendiniz başka script, yazılım kurarsınız veya kodlatırsınız size kalmış bir şey.
- Sanal pos sistemi olarak Platin Marketde mevcut olmayan PayU 9 bankanın sanal posu mevcut.
- 10 Tane mağazayla tedarik anlaşması mevcuttur.
- Müşteriler ürünleri sipariş verdiklerinde tedarik mağazanızdan isteyip size geldiğinde siz yolluyorsunuz. Biz böyle yaptık.
- Domain İsimtescil üzerinde tescillidir ve 03.07.2017 gününde bitecektir. İsterseniz bunuda uzatabilirsiniz.
- Sitede XML entegrasyonu mevcuttur. Binlerce hazır ürünü tek tıkla ekleyip düzenleyebilirsiniz.
- Peki madem böyle neden sen yapmıyorsun diye bilirsiniz. Ben başka işlere girdim ve bu işle uğraşacak hiç zamanım yok ayriyetten aktif bir mesleğimde mevcut ve bu işle cidden ilgilenemiyorum. Satmamın sebebi budur.
- Fiyatta çok kararsız kaldığımıda belirtmem gerekir. Daha önce aynı siteyi satmak için açtığım konulara baya talep gelmişti ama onlada ilgilenemedim. Eğer bu seferde satılamazsa satışa bir daha çıkarmayabilirim.
Satış Listesi ve XML Entegrasyon Ürün Sayısı Resimleri