Merhaba Arkadaşlar Web Sitenizin Pagespeed veya Gtmetrix Optimizasyon Değerini arttırıyorum.
Yapılan İşler Sunucuda bulunan ve uyarı verılen dosyaların optımızsyonunu yapıyorum
--------------------------------------------------------------------------------------
UYARI: Lütfen Baltalıyıcı Yorum Yapmayın
Yedek Mutlaka Alın
Gerekli Bilgiler
Site adresi
Admin bilgileri
Ftp Bilgileri
--------------------------------------------------------------------------------------
Ödeme: Vakıfbank Havale & Eft # Paypal
Pagespeed Skorunuzu Öğrenmek İçin
Tıkla
Gtmetrix Skorunuzu Öğrenmek için
Tıkla
skyp:desperado_beytullah@hotmail.com
---------------------------------------------------------------------------------------
İşlem yapılmadan pagespeed veya gtmetrix puanınız şu kadar artar demek imkansızdır
----------------------------------------------------------------------------------------
Site Yedeğinizi Mutlaka alınYedek Almayı bılmeyenler hostıngınden yedek almalarını isteyebılırler.
-------------------------------
Alıntı:
-------------------------------
Bir çok uygulamaya seo vs kelime çıkması için para ödüyoruz fakat sayfa içi ve dışı optimizasyonu kimse yapmıyor temada bu özellik vardır diye düşünüyoruz fakat yanılıyoruz.
moncen bu konuda çok duyarlı ve özverili bir şekilde sayfa hızlandırmasını yaptı ve index hızım yükseldi sayfa hemen kelimesinde öne çıktı
etiler elektrikçi emegine sağlık inceleyin ve değer verin bence.
site hızlandırma yaptırıldı, page speed puanını %90 üzerine çıkardı teşk.
1 adet site için çalışıldı.
Siteye giriş süresi yarıya indi.
Çok teşekkür ediyorum arkadaşa.
iş teslim alındı tesekkurler