Merhaba arkadaşlar, foruma pek takılmayan biriyim. Genelde forum dışı faal gösteren freelance arayüz tasarımcısıyım. Bir aralar e-ticaret sektörüne atılma gibi bir girişimim oldu fakat 3 defa ameliyat geçirdim üst üste ve hem projelerim hemde elimde hali hazır çalışan sistemlerim negatife kaydı. Şimdilerde tekrardan bişeyler yapma uğraşındayım. İsmini vermek istemediğim bir r10 üyesi ile bir çalışma yaptık kurumsal bir yazılım üzerine gizli saklı sattığı yazılımdan bana hemen hemen hiç bir ödeme yapmadan kurnazlığın peşinden gitti bende r10'da foyasını çıkaracaktım diye temayı değiştirip satışına devam etmek zorunda kaldı neyse hakkımı helal etmiyorum diyip geçelim bu konuyu, hala iyi insanlar olduğunu düşündüğümden tekrar bişeyler yapma planındayım.

R10'da belli başlı işini gerçekten profesyonel yapan wordpress geliştiricileri mevcut gerek tek başına gerekse ekip halinde çalışan kişiler. Bunlardan en iyi tanıdığım safir tema yöneticileri kendilerini iş konusu dışında tanımışlığım yoktur kimseyide pek övmeyi sevmem ama adamlar işini gerçekten iyi yapıyor. Peki neden opencart için aynı özveriyi göstermiyoruz? Bildiğiniz gibi opencart ve magento son zamanlarda en çok tercih edilen açık kaynaklı e-ticaret sistemleri ve bunu themeforest'te ne kadar işlendiğini görüyoruz. Neyse konuyu uzatmayalım.

Ben kendim tasarımcıyım örnek can sıkıntısından çizdiğim bir tasarımı konu altından bakabilirsiniz.

GÜVEN SAĞLAYAN, DÜRÜST VE KARAKTER SAHİBİ ARKADAŞLARI BEKLİYORUM;

- Opencart entegresi yapabilecek ve modüller hakkında bilgi sahibi sağlam birarkadaş. (Bulundu)
- Tasarladığım PSD dosyasını html/html5 & css/css3 dökümünü yapacak bir arkadaş.

Profesyonel ve güzel işler yaparak birlikte Rabbim kısmetimize ne düşürürse kazanalım, kazandıralım.