Arkadaşlar hepinize merhaba, belki de 1 yıldan daha uzun süredir üye olduğum forumda konu dışını bu 2. kez kullanışımdır. Aslında buraya yazmamın nedeni de cevap almak vs değil sadece insanlar hakkında (herkes değil) önyargılı ve iftira atarak bir başkasının ekmeğini almaya çalışması adına yazıyorum.

Son yıllarda hepimiz yaşamışızdır özellikle de ticaret sektöründe olanlar, karşı rakip kişinin veya şirketlerin istekleri ile beraber diğer firma ve diğer firmanın yöneticisi veya karşı tarafa iftiralar atılır, gereksiz yere sorular sorulur ve iş sektörü bundan etkilenmesi için karşı taraf işi hakarete döker vs ilerletir olduk olmadık iddialar ve iftiralar atar.

Önyargılı davrandığını kabul etmez ama ''onu nasıl garanti ediyorsunuz?'' der mesela, kısacası hepsi karşı rakibin işini elinden almak ve kendi doğru düzgün yapamadığı işi daha yüce göstermek adına yapılır bu tür iftiralar hepimizin bildiği gibi ki bunlarda bir veya birden daha fazla aracı ile yapılır en ufak açık karşı taraf tarafından kollanır, açık bulunmayınca da ''çok uzattınız beeee kardeşim, ben öyle mi dedim?'' vs denir.

Sizler de bu ve buna benzer durumlar yaşadınız mı? Dileyen belirtebilir konuda. Forumun amacı gibi kullanmak adına sadece içimden geldiği için yazmak istedim.