Wishmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google abc.xyz den haberiniz vardır. Bunun dışında bazı aramalarda com net org uzantılı sitelerin yukarıda olduğunuda görebilirsiniz yani ben diyorum diye bir durum yok eğer dediğinizi kanıtlayacak bir veri gösterirseniz o başka yabancı forumlardan yatırım amaçlı xyz domaini alan yapanlar var ki xyz ülkemizde genelde hangi amaçla kullanıldığı belli google diyorki uzantı önemli değil önemli olan içerik sizin demeniz çok önemli değil yanlış bilgi ve yönlebdirme yapmamanızı tavsiye ederim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:49:56 -->-> Daha önceki mesaj 20:47:52 --

Şunuda söyleyim bazı kullanıcılar google aramalarında çıkan com harici sonuçlara girmeyebilirler bu ayrı bir tatışma konusudur
Kanıtını göstereyim mi? Umarım kanıtı da gördükten sonra bana inanırsınız.

bir adet .co domain kayıt ediyorsunuz bir adet .tc domain kayıt ediyorsunuz. Bunlar webmaster tools üzerinden onaylatıyorsunuz. .co domain ile istediğiniz coğrafi hedefi seçebilirsiniz ama .tc domain ile istediğiniz coğrafi hedefi seçemezsiniz.

Bu neyi kanıtlar biliyor musunuz? co domain tüm dünyaya hitap edebilir ama sen bunu istediğin yeri hedeflemesini ayarlayabilirsin ama tc domain coğrafi konum ayarı yapılamaz ve diğer bölgelerde başarılı olma şansın düşüktür.

1 tane .com.tr domain ile uluslararası başarı kazanmış domain gösterebilir misiniz? Sizin eksik bilginiz ile .com.tr domain global başarı yakalamk kolaydır.

Yanlış bilgi vermiyorum aksine altın değerinde bilgi veriyorum. Bunu anlayıp anlamamak ya da anlamamakta ısrar etmek size kalmış. Dediğimi yapın zaten arkadaş haklıymış diyeceksiniz.

Arkadaşın sorusuna gelince. gen.tr veya web.tr farketmez. hangisi keyword olarak daha iyi durumdaysa onu alın.