Çok derin bir konu.

Benim anlamadığım biz aramızda bölünmüşüz herkes bundan şikayetçi ama bunun için veya bunu toplamaya yardım eden kurum veya kuruluş yok yada insan yok yada vakıf yok yada ......

Ayrıca dün bir tane video izledim.Askerler galiba Silvan'dan çekiliyor oraya halk toplanmış sanki değersizmiş gibi hakaretler ediliyor.Üstüne üstlük biri omuz atıyor askerin birine.Askerin gözü falan dönse elinde ağır makinalı bir silah heryere sıkar.Ayrıca şehit için üzülmeyen konuşamayan bir kesim(ne kim derseniz)Kalkıyor Fransa'da ki masumlar için üzülüyor.Ee adama sormazlar mı üzüleceksin kendi ülkendekine niye üzülmüyorsun diye?Hadi bakalım sıkıyorsa Avrupada yapsınlar onu polis öyle bir dağıtır ki o eylemciler bir daha eylem meylem falan yapamaz.Amerikada siyahi genç öldüğündeki sahneleri hatırlayın.

Hadi onu geçtim bizim hayatımız şekil olmuş yada şekilcilik.İnanın bana sırf birileri üzülüyor diye benimde üzülmem lazım sırf birileri eğleniyor diye benimde eğlenmem lazım diyen bir kesim var.Tartışan,dövüşen,hareket eden her türlü insan mevcut ülkemde.Ama saygı yok birbirimize.İşimiz gücümüz para olmuş ev olmuş araba olmuş telefon olmuş unutulup gitmiş insanlık...