abcsaglik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam yerleşimi

Yayıncıların çeşitli yerleşimleri ve reklam biçimlerini denemeleri önerilmektedir. Ancak AdSense kodu pop-up, e-posta veya yazılım gibi uygun olmayan yerlere yerleştirilemez. Ayrıca yayıncılar, kullanılan her bir ürünün politikalarına uymalıdır. Daha fazla bilgi edinmek için reklam yerleşim politikaları başlıklı yardım makalemizi okuyabilirsiniz.
Reklam yerleşimi politikalarının tamamını görüntüleyin.

Google reklamları, arama kutuları veya arama sonuçları aşağıda açıklanan şekillerde kullanılamaz:

Araç çubukları dahil herhangi bir türde yazılım uygulamasına entegre edilemez (AdMob'da geçerli değildir).
Pop-up veya arkada açılır pop-up'ların içinde görüntülenemez.
Webposta dahil e-postalara, e-posta programlarına veya asıl odak noktası dinamik içerik (ör. canlı sohbet, anlık mesajlaşma veya otomatik olarak yenilenen yorumlar) olan sayfalara yerleştirilemez. (AdMob'da geçerli değildir.)
E-postalara, e-posta programlarına veya sohbet programlarına yerleştirilemez. (AdMob'da geçerli değildir.)
Sayfadaki öğeler tarafından görünmeleri engellenemez.
İçerik tabanlı olmayan sayfalara yerleştirilemez. (Arama için AdSense, Mobil Arama için AdSense veya AdMob'da geçerli değildir.)
Özellikle reklam görüntülemek amacıyla yayınlanan sayfalara yerleştirilemez.
Logoların, ticari markaların veya diğer marka özelliklerinin hatalı kullanımı nedeniyle, içeriği veya URL'siyle kullanıcılarda sayfanın Google'la ilişkisi olduğu kanısını uyandırabilecek sayfalara yerleştirilemez.
Diğer Google ürün veya hizmetlerinin üstüne, içine veya yanına, ilgili Google ürününe veya hizmetine ilişkin politikaları ihlal edecek şekilde yerleştirilemez.

umarım ikna olmuşsunuzdur
olmadım. zira açıklamalarınızda benim bahsettiğim türden hiçbir şey yok. kaldı ki gerçekten az önce ilettiğim linki okudunuz mu? orada bunun serbest olduğuna dair izlenim alabiliyorsunuz.

aynı şekilde şurayı da incelediğimizde yine bu tür reklamları yayımlayabileceğimizi düşünüyorum: http://webgilde.com/en/adsense-anchor-ads/

linkleri kontrol ederseniz daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.