iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O TC kimligini tasiyorsa senle benle ayni haklara sahiptir. sozde kurdistan bayragini tasiyorsa o onun sucu degil tasitanin sucudur. Boyle adamlarin al vatandasligini, tik hapse. Bunu yapamiyorsan o vatandasin icinde uzulmen gerekli.

Onlar zaten soyleydi boyleydi demek sadece bahanedir. Fransa'da olenlerin hepsi sence has fransiz miydi? Eminim yarisundan fazlasu senegalli kamerunlu falandir ama adamlar fransuz pasaportu tasidigi icin benim vatandasim oldu diyorlar.
O TC kimligini tasiyorsa senle benle ayni haklara sahiptir

aynı halkız madem biz neden küs degiliz birilerine barış için oraya ben farklı halkdanım ozaman biz küs degiliz birilerine hatta bak şehit ailesindenim ben küfrt halkına küs degilim? pkk ya lanet okuyorum sagdece

iyi güzel konuşuyorsunda onlar öle demiyolar işte biz kurdisdane diyolar, ben 2000 yılında kardeşimi şehit verdim. ben hiç üzülmedim kimse yanlış anlamasın konu siyasete kacıcak, peygamber efendimizin karakuturunu yaptılar islamla alay etdiler olacağı belliydi.

ben bu forumda bir pkk lıyla tartışdım adam bana 2 senemi zehir etti

bu kişi: http://www.gazetevatan.com/bilgisaya...-467385-yasam/

seni savcılıga verecegim dedim sen kımsın *** dedi burası kurdistan senin savcın hakimin kim. adamı bursada yakalattım, bilgisayarlarına el koyuldu adam madde bağımlısıymış annesine bana bilgisayar alacaksın demiş annesi almam demiş annesini bıcakaldı kurtuldum adamdan . forumda cok iyi bildiginiz yıllarca burada hosding satan kişi bu kişi