Merhabalar;
Uzun uzadıya anlatıp sizi sıkmak istemem. Bu zamana kadar doğru iş yapmaya kalktım ama hep elimde kaldı. Yazılacak anlatılacak çok şey var ama dediğim gibi sizi sıkmak istemiyorum.
Allah aşkına bana yol gösterin. Senelerdir işin içindeyim ancak kendime bir şey katamadım. Dönem dönem ara verdim, dönem dönem hırslanıp site kurdum. Ancak hiçbirinde ileri gidemedim.
Soruma gelecek olursak;
Bir tane kadın üzerine kurulu sitem var (hit yok). Bir tane de büyük hevesle henüz 2 hafta önce açtığım fragman sitem var.
Fragman sitesine ağırlık vermek istiyorum. Büyük heves ve istekle açtım. Yerli diziler, yabancı diziler, filmler ve oyun fragmanları şeklinde ilerlemeyi düşündüm. Ücretli tema aldım, kategorilerimi oluşturdum, 5-6 adet konu açtım.
Şimdi sitenin yeni olduğunun ve hemen hitlenmeyeceğinin farkındayım. Ancak Allah aşkına nasıl bir yol izlemem gerektiğini söyleyin. Mesela günde şu kadar konu aç, 1 ay sonra şunu yap, 3 ay sonra şunu yap, sosyal medyada şu yolu izle vs. tarzı yardımcı olabilecek biri var mı ?
Buradan yazabilirsiniz, PM atabilirsiniz, gerekirse telefonda konuşalım. Ama lütfen tecrübe ve birikimlerinizi anlatarak yardımcı olun.
Dikkate alınır mıyım bilmiyorum ama gerçekten yaşadığım hayatı ve şuan ki durumlarımı göz önüne aldığımda buna ihtiyacım var.
NOT : Konu doğru yerde mi bilmiyorum. Yanlış ise moderatörler uygun kategoriye taşırsa sevinirim.